Ansiktssåpe

03.06.2022

Noen ideer blir raskt realisert, og slik ble det med vår nye rosa leire ansiktssåpe. Jeg følte behovet for et produkt spesielt rettet mot ansiktshud, og både fargen og størrelsen gjorde den umiddelbart mer tiltalende for bruk i ansiktet.

Mange av våre kunder har allerede oppdaget allsidigheten til våre talgsåper, som er kjent for å være milde, nærende og egnet for alle hudtyper. Ansiktssåpen består hovedsakelig av talg, men er beriket med rosa leire som gir en dyptrensende effekt og den fine fargen. De eteriske oljene vi har valgt å tilsette, geranium og lavendel, er nøye utvalgt av flere gode grunner.

Geranium eterisk olje er kjent for sine gode, feminine egenskaper. Det sies blant annet at geranium jobber emosjonelt med kjærlighet og tillit. Fysisk kan den støtte ved menstruasjonsplager, hetetokter og hormonelle ubalanser. Oljen gir også en frisk glød og har en beroligende effekt på huden. Lavendel eterisk olje får sitt navn fra det latinske ordet 'lavare', som betyr 'å vaske'. Dette skyldes at lavendel ofte brukes i badevann for å rense sinnet og humøret. Lavendel inneholder Linalool, som har dokumentert effekt på å roe ned stress.

For de som opplever stress, søvnproblemer og tankespinn på kveldstid, kan gode, avslappende kveldsrutiner ha en svært positiv effekt. Ansiktssåpen kan være en påminnelse om å sette av tid til seg selv, og gi det beste for både deg og din hud. Opplev en harmonisk pleie av huden din, som er bra for både kroppen og kloden.