Aktivt kull talgsåpe

Håndlaget talgsåpe med aktivt kull, ca 90 gr

Opplev en helbredende såpe med en unik sammensetning av aktivert kull og 100% næringsrik talg fra gressforet storfe (tallow) 

Perfekt for skitne arbeidshender, men like godt egnet for hår, ansikt og kropp. 100% fri for vegetabilske oljer og parfyme. 

Aktivert kull jobber skånsomt for å rense og helbrede porene, mens talget låser inn fuktighet i huden og støtter mikrobiomet.

Dette bærekraftige no-waste produktet er helt fri for skadelige kjemikalier og fyllstoffer, og vi benytter kun de reneste ingrediensene. 


Aktivt kull/aktivert kull
fremstilles ved å brenne en karbonkilde, for eksempel tre eller kokosnøttskall. Under denne prosessen fjernes oksygenet ved høy temperatur, og kullet aktiveres ved hjelp av gassaktig damp. Resultatet er aktivert kull, en svært absorberende kullform med millioner av små porer. Disse porer er kjente for å effektivt fange og binde tunge toksiner samt uønskede gasser i kroppen, ofte med en vekt opptil tusen ganger mer enn selve kullet.

Inneholder: Talg fra gressforet storfe, Aktivt kull (food grade, av kokosnøtt) , eteriske oljer av Svart gran og peppermynte. 

Kommer også i naturell variant, helt uten tilsatt eteriske oljer. Velg under varianter. 


Såpestykket bør ligge på en rist eller henge i såpepose slik at den tørker opp mellom bruk. 

De eteriske oljene vi bruker i såpene er av god kvalitet, terapeutisk grad og er nøye testet. Såpen er sakte håndlaget på Svindal gård og hvert produkt er unikt. 


Ved å kjøpe et
håndlaget såpestykke tar man vare på en gammel tradisjon og håndverk. 

Talg har i århundrer blitt brukt som nærende hudpleie og har en beskyttende og helbredende effekt på flere hudplager.

Talg inneholder de fettløselige vitaminene A, D, K og E, og konjugert linolsyre (CLA) som er kjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper.

Siden talg har veldig lik sammensetning som våre cellemembraner vil det dermed styrke, støtte og være en nyttig tilførsel til videre god hudhelse og være svært positivt i forhold til vår cellebiologi.

Talg fra gressbeitende dyr har høyere verdi av vitaminer og mineraler, og vi tar kun i bruk talg fra 100% gressforet storfehold i vår hudpleie. 
 

Vi sender til hele landet for kun kr 89 og tilbyr trygg betaling via Klarna eller Visa.

Takk for din sakte-handel!  

Velg en variant:

kr 135,00