Når solen sprer varme og naturen våkner til liv, er det tid for å omfavne øyeblikkene utendørs. Men solens stråler kan være utfordrende for huden vår. Derfor introduserer vi vår talgbaserte solkrem med SPF 20, som nå er tilgjengelig i nettbutikken vår igjen.

Vi har endelig fastsatt datoen for åpningen av vår gårdsbutikk på Svindal. Den 28. mai klokken 12 vil vi slå opp de blå dørene og ønsker deg velkommen til en sjarmerende åpning på vårt tun.

De siste årene har jeg fått flere tilbakemeldinger som virkelig har festet seg. Det kan være tilbakemeldinger fra mennesker som beskriver at hverdagen deres er lettere pga mindre plager etter at de begynte å bruke produktene våre, hud som ikke klør lengre, legger som ikke verker lengre, smerter som ga seg eller barn som ikke lengre plages av...

La oss se litt nærmere på hudhelse og hvilke faktorer som spiller inn. Har du tenkt på at hudhelse og tarmhelse henger sammen? Flere av dere har også spurt angående rød palmeolje som er en ingrediens i et par av kremene våre og jeg tenker at det er naturlig at vi utdyper dette og snakker litt om hudhelse generelt.

Noen ideer blir raskt realisert, og slik ble det med vår nye rosa leire ansiktssåpe. Jeg følte behovet for et produkt spesielt rettet mot ansiktshud, og både fargen og størrelsen gjorde den umiddelbart mer tiltalende for bruk i ansiktet.

Vi har nylig landet på ny logo til Den lille sakte gårdsbutikken og jeg tenker at det er på tide å fortelle litt om bakgrunnen for denne logoen. Flere som har fulgt meg på Instagram gjennom årene vet at den store eika på gårdstunet betyr veldig mye for meg personlig. Jeg tror jeg har gått så langt å si at...