Ansiktskrem med Romersk Kamille

Ansiktskrem med Romersk kamille 60 ml

Denne nydelige hudkremen er allsidig, og med få og helt naturlige ingredienser.

Den er like godt egnet til ansiktet, hendene, føttene og som kuldekrem. Denne passer perfekt for deg som ønsker få, men virkningsfulle kremer. 

Den er tilsatt den eteriske oljen Romersk Kamille som er en kostbar og mild olje som kan virke betennelsesdempende og beroligende på huden. Den er tradisjonelt kjent for sine positive egenskaper for kropp og sinn. Den kan virke helende ved arr, forbrenning, insektsstikk, svie, utslett og lignende. Kremen kan fint brukes på barn og har lang holdbarhet.

Vi bruker kun eteriske oljer av terapeutisk grad som er nøye testet og 100% rene, hvor selskapet jobber for bærekraft, rettferdige lønnsforhold og er uten bindeledd.  

Hudkremen inneholder utenom talg økologisk jojobaolje, e-vitamin og eterisk olje Romersk Kamille. 

Les gjerne mer om talg i hudpleie her
 

Tradisjonell og naturlig hudpleie

Talg har i århundrer blitt brukt som nærende hudpleie og kan ha en beskyttende og helbredende effekt på flere hudplager.

Talg inneholder de fettløselige vitaminene A, D, K og E, og konjugert linolsyre (CLA) som er kjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper.

Siden talg har veldig lik sammensetning som våre cellemembraner vil det dermed styrke, støtte og være en nyttig tilførsel til videre god hudhelse og være svært positivt i forhold til vår cellebiologi.

Talg fra gressbeitende dyr har høyere verdi av vitaminer og mineraler, og vi tar kun i bruk talg fra lykkelige gressbeitende kuer i vår hudpleie.


Hos oss betaler du trygt med enten Klarna eller Visa. Fast fraktpris kr 89.

Takk for din sakte-handel!  

kr 375,00