Talgbasert solkrem

Talgbasert naturlig solbeskyttelse SPF 20 
 
En naturlig solkrem som både nærer, gir fukt og beskytter huden mot UVA- og UVB stråler. Ingrediensene vi bruker er få, trygge og bra for både deg og det marine dyrelivet. 

Hvis du tidligere har reagert på vanlige solkremer, enten med utslett, kløe eller tørr hud kan du her være trygg på en mild solkrem med kun gode egenskaper. 

Kremen smøres enkelt ut, gir huden en glød, er drøy i bruk og inneholder ikke tilsetningsstoffer, parfyme eller eteriske oljer. Kremen er lys gul i fargen.

Den solbeskyttende effekten kommer av fysiske solfilter som beskytter mot både UVA -og UVB stråler i form av ikke-nano sinkoksid og titandioksid. Begge variantene er godt testet og godkjent i forhold til nanopartikler og er de tryggeste alternativene når det gjelder solbeskyttelse.

Solkremen passer bra for sensitiv hud, til barn og de som kan oppleve ulike hudproblemer. 
 

Basen i solkremen er talg fra gressforet storfe. Utenom talg inneholder solkremen øko. kokosolje (MCT) , øko. rød palmeolje, øko.bivoks, øko.ringblomstolje, øko.mandelolje, Sinkoksid og Titandioksid. 

Solkrem bør alltid smøres gjentatte ganger ved mye soleksponering og gjenta påsmøring etter kontakt med vann. 

Solkremen kommer i 2 utgaver, stor glasskrukke (120 ml) og i alumiumsboks (70 ml) 

La solkremen stå kjølig når den ikke er i bruk og i skyggen når den er med på tur. 
 

Talg har i århundrer blitt brukt som nærende hudpleie. Talg inneholder de fettløselige vitaminene A, D, K og E, og kan dermed virke beskyttende og helbredende på ulike hudplager og betennelser. 

Fettet i talgen gir huden nøyaktig det den trenger for å helbredes, da talg har en veldig lik fettsyreprofil som huden vår.


Vi tilbyr frakt med sporing for kun kr 89, betaling med Klarna eller kort.

Velg en variant:

fra kr 360,00