Hudkrem Naturell

Hudkrem Naturell, 60 ml

I vår hudkrem naturell får du en nærende hudkrem uten eteriske oljer, som gir huden din en boost med naturlige vitaminer og antioksidanter.

Påfør etter behov for en glødende og sunn hud. Kremen kan brukes som et allround-produkt og passer alle hudtyper.

Den er ikke tilsatt eteriske oljer eller vann og fungerer fint som kuldekrem, beskyttende håndkrem, ved insektbitt, til ansikt, på hudplager o.l
 

Talg kan ha en helbredende virkning på mange hudplager og historisk går bruken langt tilbake i tid. Les gjerne mer om talg i hudpleie her

Ingredienser: Talg fra gressforet storfe*, Mct-olje*, Rød palmeolje*. *=  Økologisk 

Vi bruker en bærekraftig og sertifisert Rød palmeolje som kan brukes til kroppspleie så vel som til matlaging.

Rød palmeolje er kjent for å beskytte huden mot blant annet uv-stråler og er rik på e-vitamin som bidrar til beskyttelse av celler mot oksidativt stress. Den inneholder også Q10 (også kalt koenzym q10) som har med regenerering, vekst og reperasjonsprosesser i huden å gjøre.

Rød palmeolje har på samme måte som talg, blitt brukt i tusenvis av år i skjønnhetsprodukter. 


Tradisjonell og naturlig hudpleie

Talg har i århundrer blitt brukt som nærende hudpleie og kan ha en beskyttende og helbredende effekt på flere hudplager. 

Talg inneholder de fettløselige vitaminene A, D, K og E, og konjugert linolsyre (CLA) som er kjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper.

Siden talg har veldig lik sammensetning som våre cellemembraner vil det dermed styrke, støtte og være en nyttig tilførsel til videre god hudhelse og være svært positivt i forhold til vår cellebiologi.

Talg fra gressbeitende dyr har høyere verdi av vitaminer og mineraler, og vi tar kun i bruk talg fra lykkelige gressbeitende kuer i vår hudpleie. 
 

Hos oss betaler du trygt med enten Klarna eller Visa. Fast fraktpris kr 89.

kr 370,00
På lager