Hudkrem med Blå reinfann

Hudkrem med Blå reinfann, 60 ml.

Denne hudkremen er tilsatt den eksklusive eteriske oljen av ren Blå reinfann (marokkansk kamille) som sammen med talg gjør den til nærende og allsidig hudkrem.

Den vil gi huden en glød og støtte den i å gjenopprette balansen som huden naturlig skal ha. Her får ung og godt voksen hud det lille ekstra den trenger.

Les gjerne mer om talg i hudpleie her.
 

Blå reinfann, også kalt marokkansk blå kamille er en ettårig middelhavsplante med gule blomster. Planten har en kjemisk sammensetning som huden setter pris på og er ofte brukt i hudkremer.

Den har anti-inflammatoriske egenskaper og roer ned stresset hud, er kjent for å forebygger rynker og fine linjer. På grunn av virkestoffet "sabinene" er den også god for røde flekker og for urenheter i huden.

Den vakre blå fargen kommer av det naturlige innholdet av azulene (azul=blå) , som er en organisk forbindelse avledet fra dampdestillasjons prosessen. 

Vi bruker kun eteriske oljer av terapeutisk grad som er nøye testet og 100% rene, hvor selskapet jobber for bærekraft, rettferdige lønnsforhold og er uten bindeledd. 

 
Inneholder: Talg fra gressfôret storfejojobaolje*, naturlig e-vitamin* (tistelolje) og eterisk olje Blå reinfann. * = Økologisk 

(Fargen på kremen vil variere noe)


Tradisjonell og naturlig hudpleie

Talg har i århundrer blitt brukt som nærende hudpleie og kan ha en beskyttende og helbredende effekt på flere hudplager.

Talg inneholder de fettløselige vitaminene A, D, K og E, og konjugert linolsyre (CLA) som er kjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper.

Siden talg har veldig lik sammensetning som våre cellemembraner vil det dermed styrke, støtte og være en nyttig tilførsel til videre god hudhelse og være svært positivt i forhold til vår cellebiologi.

Talg fra gressbeitende dyr har høyere verdi av vitaminer og mineraler, og vi tar kun i bruk talg fra lykkelige gressbeitende kuer i vår hudpleie.

Hos oss betaler du trygt med enten Klarna eller Visa. Fast fraktpris kr 89.

Takk for din sakte-handel!  

 

kr 375,00