Hudkrem Frankincense + Copaiba

Hudkrem m/ Frankincense og Copaiba 60 ml

I vår hudkrem med Frankincense & Copaiba får du en myk, nærende hudkrem som gir huden din en boost med naturlige vitaminer og antioksidanter. 

Kremen kan brukes på flere måter og passer alle hudtyper. Kremen er ikke tilsatt vann og fungerer fint som både kuldekrem, beskyttende håndkrem, ved insektbitt, til ansikt, på hudplager o.l Den gir maksimalt med fukt og pleie og etterlater huden med en fin glød.

Påfør morgen og kveld eller etter behov, for en glødende og sunn hud.

Den er tilsatt Frankincense og Copaiba eteriske oljer som er kjent for sine positive egenskaper på huden og som kan virke betennelsesdempende og beskyttende.

Les gjerne mer om talg i hudpleie her

Vi bruker kun eteriske oljer av terapeutisk grad som er nøye testet og 100% rene, hvor selskapet jobber for bærekraft, rettferdige lønnsforhold og er uten bindeledd.

Kremen har lang holdbarhet. Inneholder utenom talg økologisk ringblomstolje, øko. rød palmeolje, eteriske oljer Frankincense og Copaiba. 

Les gjerne mer om Rød palmeolje i hudpleie her
 
 
Tradisjonell og naturlig hudpleie

Talg har i århundrer blitt brukt som nærende hudpleie og kan ha en beskyttende og helbredende effekt på flere hudplager.

Talg inneholder de fettløselige vitaminene A, D, K og E, og konjugert linolsyre (CLA) som er kjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper.

Siden talg har veldig lik sammensetning som våre cellemembraner vil det dermed styrke, støtte og være en nyttig tilførsel til videre god hudhelse og være svært positivt i forhold til vår cellebiologi.

Talg fra gressbeitende dyr har høyere verdi av vitaminer og mineraler, og vi tar kun i bruk talg fra lykkelige gressbeitende kuer i vår hudpleie. 


Hos oss betaler du trygt med enten Klarna eller Visa. Fast fraktpris kr 89.

Takk for din sakte-handel!  

kr 380,00
På lager