Ansiktskrem med Lavendel og Geranium

Ansiktskrem med Lavendel og Geranium, 60 ml

En næringsrik hudkrem med en herlig duft av Lavendel og Geranium, ideell som både natt- og dagkrem eller som en mykgjørende håndkrem.

Den ligner vår andre ansiktskrem med romersk kamille, men er beriket med de eteriske oljene Lavendel og Geranium. Disse velkjente og populære oljene har betennelsesdempende og beroligende egenskaper for huden.

Geranium gir en frisk glød til huden og har antiseptiske og rensende egenskaper. Både Lavendel og Geranium virker beroligende og er ofte anvendt i hudpleie for sine gode egenskaper.

Vi benytter kun eteriske oljer av terapeutisk kvalitet, som er nøye testet og 100% rene og hvor. selskapet engasjerer seg for bærekraft, rettferdige arbeidsforhold og er fritt for mellomledd.

Hudkremen inneholder kun talg, økologisk jojobaolje, E-vitamin (fra tistelolje) samt eteriske oljer av Lavendel og Geranium.

Tips: Varm opp kremen i hendene dine og påfør på renset hud, for eksempel etter bruk av vår rosa leire ansiktssåpe. Gjør kveldsrutinen til en rolig stund, som forbereder deg på en god natts søvn.

Les gjerne mer om talg i hudpleie her

  

Tradisjonell og naturlig hudpleie

Talg har i århundrer blitt brukt som nærende hudpleie og kan ha en beskyttende og helbredende effekt på flere hudplager.

Talg inneholder de fettløselige vitaminene A, D, K og E, og konjugert linolsyre (CLA) som er kjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper.

Siden talg har veldig lik sammensetning som våre cellemembraner vil det dermed styrke, støtte og være en nyttig tilførsel til videre god hudhelse og være svært positivt i forhold til vår cellebiologi.

Talg fra gressbeitende dyr har høyere verdi av vitaminer og mineraler, og vi tar kun i bruk talg fra lykkelige gressbeitende kuer i vår hudpleie.


Hos oss betaler du trygt med enten Klarna eller Visa. Fast fraktpris kr 89.

Takk for din sakte-handel!  

kr 370,00