Villkvinne ansiktsserum

Villkvinne Ansiktsserum, 30 ml

Denne hudoljen inneholder få, men gode oljer som nærer, gir fuktighet, og tilfører en sunn glød til huden. Den er beregnet som ansiktsserum, men fungerer like godt som massasjeolje eller ved meditasjon/yoga, osv.

Ansiktsserumet inneholder eteriske oljer av Black Spruce og Frankincense, som begge har utallige positive egenskaper for huden. I tillegg har den en nydelig duft og kan ha en positiv effekt på både kropp og sinn.

For ansiktsserum anbefales det å bruke noen dråper etter behov før påføring av hudkrem. Serumet kan være spesielt gunstig i visse årstider for å tilføre ekstra fuktighet og pleie til hudpleierutinen.

Inneholder: Økologisk ringblomstolje, økologisk tistelolje, økologisk arganolje, eteriske oljer (terapeutisk grad) av Svartgran og Frankincense.

Er du i kontakt med din indre villkvinne? Ifølge boken «Kvinner som løper med ulver» representerer Villkvinnen urtypen av kvinnaturen. Hun forblir uendret uansett kultur, tid og politisk system; hun er den livgivende kraften. Villkvinnen bærer bylter med legende urter, inneholder alt en kvinne trenger å være og vite, har helbredende krefter for alt. Hun bærer med seg myter og drømmer, ord og sanger, tegn og symboler. Hvem er Villkvinnen? Ifølge Jungs psykologi og muntlig fortellertradisjon er hun den kvinnelige sjelen. Men hun er mer enn det: Hun er kvinnelighetens kilde. Hver og en av oss får en glødende celle fra henne med alle instinkter og all viten som trengs i livet.

Vi benytter kun eteriske oljer av terapeutisk grad, nøye testet og 100% rene, og vårt selskap jobber for bærekraft, rettferdige lønnsforhold og er uten mellomledd.

Betaling er trygt med enten Klarna, Vipps eller Visa, med en fast fraktpris på kr 89.

PS: Vi unngår plast i produksjonen vår og støtter gjenbruk. Vi fyller gjerne opp din tomme beholder om ønskelig – send den rengjort i retur.

Visste du at når du handler hos oss, støtter du en sakte-handel og dermed:

  • Norskproduserte varer
  • Kvinnelige småskalaprodusenter
  • Bønder med fokus på bærekraft og dyrevelferd
  • Miljøvennlig lokalhandel, og bidrar til en handel som ikke etterlater spor på moder jord.
kr 439,00