Talgkrem + magnesium

Magnesiumkrem, 120 ml

La kroppen nyte fordelene av naturlige vitaminer og lett absorberbart magnesium (magnesiumklorid) som nærer huden din. Denne kroppskremen, med kun tre ingredienser, vil raskt bli din favoritt.

Talg inneholder de fettløselige vitaminene A, D, K og E, og virker beskyttende og helbredende mot hudplager og betennelser.

Magnesium er kjent for sine positive virkninger på muskelkramper, søvnproblemer og migrene, samtidig som det spiller en viktig rolle for normal hudhelse.

Magnesium er en essensiell komponent i mellom 600 og 800 ulike enzymer som sørger for at kroppen fungerer som den skal. Forskning viser at magnesium kan være avgjørende for mange helseaspekter.

Mineralet absorberes lettere gjennom huden, men kan i noen tilfeller forårsake svie. Talgkremen gjør en god jobb med å forhindre svie og irritasjon, samtidig som den gir fuktighet og næring til huden. Produktet er derfor også egnet for barn.

Vi anbefaler å bruke denne kremen som en body lotion, spesielt på føtter og legger.

Talget stammer fra 100% gressforet storfe, og gir dermed høyere verdier av vitaminer og mineraler.

Varianter: Magnesiumkremen kommer i tre ulike varianter.

  • Nøytral (uten tilsatt eteriske oljer)
  • Frankincense og Lavendel
  • Rosmarin og Sypress

Eteriske oljer av Lavendel og Frankincense gir en behagelig duft og kan ha en beroligende effekt. Begge oljene er kjent for sine mange positive egenskaper for huden.

Eteriske oljer av Rosmarin og Sypress gir en frisk duft og kan ha en oppkvikkende effekt. Sypress er kjent for sine positive egenskaper for blant annet blodsirkulasjon. Rosmarin kan ha en positiv effekt på åreknuter, cellulitter og strekkmerker.

Inneholder: Talg fra gressforet storfe, uraffinert kokosolje, magnesiumklorid, (eteriske oljer Lavendel og Frankincense eller Rosmarin og Sypress) 

Les mer om talg i hudpleie her.  


Tradisjonell og naturlig hudpleie

Talg har i århundrer blitt brukt som nærende hudpleie og har en beskyttende og helbredende effekt på flere hudplager.

Talg inneholder de fettløselige vitaminene A, D, K og E, og konjugert linolsyre (CLA) som er kjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper.

Siden talg har veldig lik sammensetning som våre cellemembraner vil det dermed styrke, støtte og være en nyttig tilførsel til videre god hudhelse og være svært positivt i forhold til vår cellebiologi.

Talg fra gressbeitende dyr har høyere verdi av vitaminer og mineraler, og vi tar kun i bruk talg fra lykkelige gressbeitende kuer i vår hudpleie.

Hos oss betaler du trygt med enten Klarna eller Visa. Fast fraktpris kr 89.

Takk for din sakte-handel! 

Velg en variant:

fra kr 399,00