Myggstift

Naturlig myggstift 70 ml 

Endelig en naturlig, bærekraftig og pleiende myggstift som beskytter mot mygg og flått. 

Denne pleiende myggstiften inneholder kun eteriske oljer som aktive ingredienser, og den er helt fri for kjemikalier og syntetiske ingredienser. 
 

Inneholder: Talg fra gressforet storfe, jojobaolje*, bivoks*,  eteriske oljer Eucalyptus citriodora, Citronella. *= Økologisk. 

Den bør oppbevares kjølig og ikke stå i direkte sol. Påfør etter behov. Stiften dyttes opp under etterhvert som den brukes opp.

Generell anbefaling: Har du sensitiv hud bør du teste ut å smøre produktet på et lite området for å se om du reagerer på de eteriske oljene. Unngå å få produktet i øynene.

Vi bruker kun eteriske oljer av terapeutisk grad som er nøye testet og 100% rene, hvor selskapet jobber for bærekraft, rettferdige lønnsforhold og er uten bindeledd. 


Tradisjonell og naturlig hudpleie

Talg har i århundrer blitt brukt som nærende hudpleie og kan ha en beskyttende og helbredende effekt på flere hudplager.

Talg inneholder de fettløselige vitaminene A, D, K og E, og konjugert linolsyre (CLA) som er kjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper.

Siden talg har veldig lik sammensetning som våre cellemembraner vil det dermed styrke, støtte og være en nyttig tilførsel til videre god hudhelse og være svært positivt i forhold til vår cellebiologi.

Talg fra gressbeitende dyr har høyere verdi av vitaminer og mineraler, og vi tar kun i bruk talg fra lykkelige gressbeitende kuer i vår hudpleie.


Hos oss betaler du trygt med enten Klarna eller Visa. Fast fraktpris kr 89.

Takk for din sakte-handel!  

kr 325,00