Hudstift med Einebær

Hudstift med Einebær, 70 ml

Beriket med talg, ringblomstolje, bivoks, mct-olje, og de eteriske oljene einebær, blå reinfann og frankincense, gir denne hudstiften din hud en unik boost med naturlige vitaminer og antioksidanter.

Hudstiften gjør påsmøring enkelt og kan brukes som et allround-produkt som passer alle hudtyper. 

Uten tilsatt vann fungerer stiften svært godt som after-sun, kuldekrem til barn, beskyttende håndkrem, ved insektbitt, til ansikt, på hudplager o.l med sine nærende egenskaper. 

På grunn av den grønne fargen har stiften en lett korrigerende effekt på huden, men lar seg fint smøre ut. Grønnfargen på stiften vil kunne variere. 

Talg har en helbredende virkning på mange hudplager og historisk går bruken langt tilbake i tid. Les gjerne mer om talg i hudpleie her

Vi bruker kun eteriske oljer av terapeutisk grad som er nøye testet og 100% rene, hvor selskapet jobber for bærekraft, rettferdige lønnsforhold og er uten bindeledd.

Inneholder: Talg fra storfe, ringblomstolje*,  Mct-olje*, bivoks*, eteriske oljer av einebær, blå reinfann og frankincense. *= Økologisk 

Kremen har lang holdbarhet.


Tradisjonell og naturlig hudpleie

Talg har i århundrer blitt brukt som nærende hudpleie og kan ha en beskyttende og helbredende effekt på flere hudplager.

Talg inneholder de fettløselige vitaminene A, D, K og E, og konjugert linolsyre (CLA) som er kjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper.

Siden talg har veldig lik sammensetning som våre cellemembraner vil det dermed styrke, støtte og være en nyttig tilførsel til videre god hudhelse og være svært positivt i forhold til vår cellebiologi.

Talg fra gressbeitende dyr har høyere verdi av vitaminer og mineraler, og vi tar kun i bruk talg fra lykkelige gressbeitende kuer i vår hudpleie.


Hos oss betaler du trygt med enten Klarna eller Visa. Fast fraktpris kr 89.

Takk for din sakte-handel!  

kr 299,00